Diari Més

Societat

La familia Zapp que fa la volta al món retorna a Reus i s'allotja a Salou

Exposaran el seu vehicle a Epocauto a partir de demà a la tarda

La familia amb Messi, que han pogut conèixer recentment.

La familia Zapp que fa la volta al món retorna a Reus i s'allotja a SalouCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gran Graham-Paige fabricat a Detroit el 1928, el vehicle amb què la família Zapp fa la volta al món des de fa 16 anys, aparcarà demà a la fira Epocauto de Reus. «Tornem a Reus, ens fa molta il·lusió. L’organització ens ha convidat», explica Herman Zapp. El seu cotxe, que es podrà veure dissabte al recinte, no és només una peça de col·leccionista. Sobre les seves quatre rodes van començar la volta al món Candelaria i Herman Zapp fa més d’una dècada, continua funcionant, i ara hi viatgen també Pampa, Thehué, Paloma i Wallaby, els quatre fills del matrimoni argentí que han nascut al llarg d’aquests anys.

La família Zapp ja va visitar Reus el passat mes de gener i van fer parada a Salou. Arribaven per conèixer Espanya i s’allotjaven, aleshores, a la residència de les Borges del Camp del doctor Alejandro Ezquerro, qui és el metge de família dels Zapp: els passa consulta per Skype. «Aparcarem el cotxe a Epocauto i una família de Salou ens presta un altre vehicle per tal que ens hi puguem desplaçar aquests dies. Ens deixen també un apartament a Salou», diu Herman Zapp, qui assegura que han rebut tantes invitacions d’arreu del país que podrien quedar-s’hi dos anys. Però no ho faran. «Ens han convidat a Cartagena, a Màlaga, a la Setmana Santa sevillana. Quan arribi l’estiu, començarem el viatge cap al nord: Holanda, Bèlgica, Regne Unit... I des d’aquí retornarem a Argentina», afegeix.

D’ençà que van arribar a Catalunya en poc més de dos mesos han pogut visitar Barcelona, Madrid, Turquia i, fins i tot, el Vaticà, on van trobar-se amb el Papa. «Sempre hem tingut ganes de conèixer al Papa i ens va arribar un missatge per Facebook d’una persona que assegurava que tenia un contacte al Vaticà que podria fer alguna cosa perquè el veiéssim, i així va ser. Va ser màgic», diu. Els Zapp tenen milers d’amics arreu del món que els segueix a les xarxes socials i gràcies a aquests també han pogut conèixer Messi recentment.

Al Vaticà van poder trobar-se amb el Papa i oferir-li un llibre sobre la seva història.

La familia Zapp que fa la volta al món retorna a Reus i s'allotja a SalouCedida

La família fa la volta al món amb un Graham-Paige fabricat a Detroit el 1928 des de fa 16 anys.

La familia Zapp que fa la volta al món retorna a Reus i s'allotja a SalouCedida

tracking