Diari Més

Afectacions al trànsit en motiu del Duatló Ciutat de Reus

La circulació quedarà restringida el proper diumenge durant el pas dels tres trams de la cursa

No es podrà estacionar a l'avinguda Marià Fortuny, des de l'Avinguda Tarragona fins al Camí de Valls, en sentit ascendent.

Afectacions al trànsit en motiu del Duatló Ciutat de ReusGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus patirà aquest cap de setmana diverses afectacions al trànsit en motiu de la celebració del Duatló Ciutat de Reus, tal i com informa el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana.

Per una banda, l’estacionament estarà prohibit de 22h del dissabte 11 de març fins a les 14h del diumenge 12 de març a l’avinguda Marià Fortuny, des de l’avinguda de Tarragona al Camí de Valls, en sentit ascendent. També estarà prohibit estacionar a l’aparcament situat entre la comissaria de Guàrdia Urbana i el col·legi ARCE, ja que estarà reservat als participants de la cursa.

Per altra banda, la circulació quedarà restringida durant el pas dels tres trams de la cursa. L’esdeveniment esportiu començarà diumenge a les 10h i afectarà els carrils ascendents de l’avinguda de Marià Fortuny i part de la urbanització jardins de Reus, els carrers Fuster Valdeperes, d’Igualada, el Camí de Valls i l’avinguda Constantí.

A continuació podeu consultar el plànol de les afectacions al trànsit.

tracking