Diari Més

Successos

Detenen quatre veïns de Reus amb cabdells de marihuana preparats per vendre

Les detencions es van produir aquest dijous en el marc d'un dispositiu conjunt realitzat entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra

La detenció es va produir el passat 8 de setembre.

Detinguda per falses amenaces de bomba contra l'hotel on treballavaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre veïns de Reus van ser detinguts aquest dijous 9 de febrer per un delicte contra la salut pública en un dispositiu conjunt realitzat entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. El dispositiu es va realitzar entre les 17h i les 19.45h en quatre punts del passeig de la ciutat: el passeig Mata, l'avinguda de Sant Jordi, la plaça de la Pastoreta i l'avinguda dels Països Catalans. A més dels 4 detinguts, es van identificar 29 persones.

Els Mossos d’Esquadra van detenir quatre persones, que viatjaven en un mateix vehicle, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. També se’ls ha obert diligències per la tinença de substàncies estupefaents fraccionada i preparada per a la seva venda. Es tracta de quatre veïns de Reus, tres de nacionalitat colombiana i un d'espanyola, d'entre 22 i 30 anys.

El dispositiu policial conjunt s’ha tancat, també, amb el control i la identificació de 18 vehicles, que va donar lloc a dues denúncies per incompliment de la normativa de circulació i a la retirada d'un vehicle.

tracking