Diari Més

Mobilitat

Nous vols a Polònia des de Reus

El web oficial Rainbow permet comprar bitllets per viatjar a Varsòvia i Katowice entre juny i setembre, i la connexió s’ofereix també en paquets a la Costa Daurada

Una imatge d'arxiu de passatgers fent cua a l'Aeroport de Reus.

Nous vols a Polonia desde ReusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rainbow Tours ha posat a la venda, a través del seu lloc web, vols entre Reus i les ciutats poloneses de Varsòvia i Katowice que ja es poden adquirir per viatjar aquest estiu, entre juny i setembre. El touroperador, que acaba d’anunciar un acord per comercialitzar paquets turístics vinculats a l’Aeroport de Castelló, inclou també les instal·lacions de la capital del Baix Camp entre les promocions pròpies, dirigides al públic de Polònia i amb la Costa Daurada al punt de mira. Fonts d’Aena concretaven ahir que Rainbow no ha sol·licitat encara l’anomenat slot –el dret a fer servir mostradors, porta d’embarcament i la mateixa pista en una determinafda franja horària– per a l’Aeroport de Reus però tampoc no descartaven que ho pugui fer en els propers mesos, ja amb la temporada turística més a tocar.

La connexió entre Reus i Polònia s’operarà mitjançant vols xàrter els quals, tant en el cas de Varsòvia com en el de Katowice s’ofereixen tots els dimarts entre el 13 de juny i el 26 de setembre d’aquest 2017. L’import dels bitllets d’avió ronda ara els 300 euros, inclòs anada i tornada, en ambdós casos. Pel que fa als paquets de vacances, aquests contemplen estades d’entre 8 i 15 dies a hotels localitzats principalment a Cambrils, Salou, amb l’Aeroport de Reus com a punt d’arribada i tornada alternatiu a Barcelona.

En els mateixos paquets inclouen visites a Barcelona o al Delta de l’Ebre, excursions al Parc Natural del Garraf, l’accés a PortAventura o al Karting Salou i també recorreguts per la Torre Vella de Salou, la Torre de l’Ermita de Cambrils o rutes en 4x4. La Costa Daurada es presenta com un indret «amagat entre muntanyes i vinyes, el patrimoni romà de Tarragona i la Barcelona modernista a través del prisma de Gaudí». Els preus oscil·len, al canvi, entre els 600 euros i el doble, depenent dels dies i de l’allotjament.

Noves destinacions

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus, reunida el passat novembre, va anunciar l’obertura de noves destinacions i l’increment de l’oferta en altres d’existents de cara a la temporada turística. En total, s’obriran cinc rutes més amb l’aeroport de Reus: quatre amb vols regulars a Amsterdam, Londres Stansted, Birmingham i East Midlands, operats per Transavia, Jet2.com i Ryanair, i una amb vol xàrter a Dublín, operat per Sunway. També aquest estiu, el touroperador irlandès Sunway començarà a operar a Reus, amb un vol xàrter a Dublín. En total, preveu oferir 3.724 places durant la temporada. Amb tot, l’Aeroport de Reus preveu incrementar un 16,3% els passatgers durant l’any 2017.

tracking