Diari Més

Recollida de signatures a Reus a favor de l'acollida de persones refugiades

Es creen dos punts on els ciutadans podran recolzar la campanya 'Casa nostra, casa vostra'

Armilles a la confluència de plaça Prim i raval Santa Anna.

Armilles a la plaça Prim per tal de conscienciar sobre els refugiatsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 300 persones a títol individual, entitats, ONG i empreses culturals han engegat una campanya per a impulsar l’acolliment de persones refugiades a Catalunya. Per fer-ho possible, s’ha planificat un seguit d’actes que, entre d'altres iniciatives, organitza un concert al Palau Sant Jordi l’11 de febrer, una recollida de signatures que aquest cap de setmana es portarà a terme a Reus i una manifestació el 18 de febrer a Barcelona.

Aquest cap de setmana hi haurà dos punts de recollida de signatures a la capital del Baix Camp per col·laborar amb la campanya. En un dels dos punts de recollida (l'església de Sant Bernat Calbó) la campanya s'estendrà a tota la setmana vinent. Els indrets on es pot signar a favor de la campanya són:

  • 'Swing pels refugiats'. Aquest dissabte a les 12 del migdia, al passeig comercial El Pallol, l'Escola de Ball Basic, amb laseva activitat de swing, inclourà l'acte de la campanya 'Casa nostra, casa vostra'per recollir signatures per donar suport a les persones refugiades sirianes que malviuen a l'illa de Lesbos.
  • El Grup Pont de Solidaritat recollirà signatures a l'església de Sant Bernat Calbó el diumenge 5 de febrer a partir de les 13 hores. Del 6 a l'11 de febrer de les 9:30 a les 13hores a la mateixa església.

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència Montserrat Flores ha animat la ciutadania a donar suport a aquesta campanya acostant-se als punts de recollida de signatures o a fer-ho a la web www.casanostracasavostra.cat. El moviment 'Casa Nostra, Casa Vostra', fruit d’un grup de voluntaris que es van conèixer a camps de refugiats, neix per conscienciar i mobilitzar la ciutadania i interpel·lar les institucions perquè donin una resposta més clara i contundent al problema dels refugiats.

tracking