Diari Més

Cultura

Varis famosos promocionen Reus com a Capital de la Cultura Catalana

Al vídeo promocional hi han participat el cantant de Gertrudis, Xavier Ciurana, l'escriptor Jordi Folck i l'actor David Bagés, entre d'altres.

També hi participa el cantant del grup de rock català

Reus es converteix en la Capital de la Cultura CatalanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus és la Capital de la Cultura Catalana l'any 2017, i l'Ajuntament de la capital del Baix Camp i la Diputació de Tarragona han presentat el vídeo de la campanya promocional onparticipen varis famosos relacionats amb la ciutat de Reus i del món de la cultura catalana, comsónel cantant del grup de rumba catalana Gertrudis, XavierCiurana; l'actor DavidBagés, o Xavier Graset, entre d'altres.

Des de l'any 2004 el Parlament de Catalunya dóna suport a la Capital de la Cultura Catalana, que té com a objectiu contribuir a la difusió, l'ús i el prestigi de la llengua i la cultura catalanes, i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana. El nombre d'activitats culturals que es realitzen a Reus durant tot l'any, i les programacions estables del Teatre Fortuny, Bartrina,Braviumi Sala Santa Llúcia, a més de l'Orfeó Reusenc i CalMassó, han estat les grans valedores perreconèixerla ciutat de Reus com a Capital de la Cultura Catalana d'aquest any.

tracking