Diari Més

Laboral

Noves ofertes de feina a l'Aeroport de Reus per la temporada d'estiu

Aerolínies i empreses de serveis cerquen ja treballadors que donin resposta al moment àlgid d’afluència a l’equipament, durant els mesos d’estiu

Una imatge d'arxiu de l'interior de la terminal de l'Aeroport de Reus.

Ryanair allarga la ruta amb Liverpool i començarà a operar-la al marçOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anuncis per captar professionals amb un perfil «entusiasta, enèrgic i enfocat al client», que «visquin a prop de l’Aeroport de Reus o bé estiguin disposats a traslladar-s’hi», i també d’altres d’adreçats als de titulacions més específiques proliferen des de fa dies a portals de cerca de feina i als sistemes propis de reclutament d’empreses vinculades a l’activitat de l’aeròdrom. L’equipament es reforça per afrontar amb més garanties el que la Diputació de Tarragona xifra en un 16,3% d’increment de passatgers durant el 2017. I prepara ja una temporada turística, la d’aquest estiu, que apunta registres positius i on inaugurarà almenys cinc connexions operades per Ryanair, Transavia, Sunway Travel o Jet2.com.

Precisament una entre aquestes companyies, Jet2.com, manté oberta la presentació de candidatures per ocupar tres vacants que cobriran els llocs de «representant de l’Aeroport de Reus» pel que fa a l’aerolínia, «responsalble de resort a la Costa Daurada» o «cap d’equip» a les instal·lacions de la capital del Baix Camp, tal com figura a l’apartat d’ocupació del seu lloc web. Els candidats hauran de concórrer, després d’inscriure’s, a un procés de seleccio centralitzat a Barcelona i que es portarà a terme a principis de març per ocupar el lloc de feina a partir de l’abril. L’empresa ofereix jornades de 40 hores a la setmana, «oportunitat de progressar a l’empresa» i un salari «excel·lent» que no concreta en les convocatòries i, pel que fa a aquests tres casos, no especifica cap preparació imprescindible més enllà del domini de la llengua anglesa tot i que sí, almenys en algun d’ells, vehicle propi.

Diferents rols i titulacions

Entre els rols que planteja Jet2.com hi ha el de «visitar els passatgers –que han adquirit paquets turístics– als hotels i oferir-los suport en el que requereixin» per assegurar que s’hi enduguin «un record positiu per a tota la vida», el de procurar «el trasllat eficient dels viatgers» i «ajudar-los en els tràmits a l’Aeroport», i el de proporcionar-los «un contacte proper des del mateix moment que arriben a la destinació». Una altra de les empreses que busquen empleats, el Grup Air-Med, ha fet córrer reclams, en el seu cas, dirigits a col·lectius molt específics. Cerca en aquest moment, a tall d’exemple, un Tècnic de Manteniment d’Aeronaus amb més de cinc anys d’experiència, coneixements d’anglès i que hagi treballat amb diverses categories d’avions. També cinc comandants de vol, a jornada completa, que hagin pilotat unes determinades aeronaus i que acumulin hores de vol a l’esquena. En total, són prop d’una dotzena les vacants publicades aquestes setmanes.

tracking