Diari Més

Aprovada la instal·lació del nou cinema al Centre Comercial La Fira

El ple municipal dóna suport a la cessió d'un local perquè el nou cinema sigui una realitat

Imatge de l'exterior de l'edifici.

La Fira Centre Comercial, millor centre comercial de l'estatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de Reus ha aprovat, finalment, la cessió del local que el consistori té al Centre Comercial La Fira a Merlin Properties, l'antiga Metrovacesa, pertal que aquesta pugui tirar endavant uns nous cinemes al recinte comercial. La decisió s'havia de debatre al ple de desembre, però es va aplaçar fins al ple d'aquest dilluns, 23 de gener.

El local cedit es troba a la segona planta del centre comercial, i compta amb 1.200 metres quadrats. En total, però, la superfície que ocuparia el cinema seria de 1.800 metres quadrats, perquè també es faria ús d’un local adjacent al de l’equipament municipal. L'espai comptarà amb sis sales, segons es va avançar el passat mes de desembre.

Aquest mateix dilluns,Diari Méss'ha fet ressò de la negativa de diverses entitats comercials, que rebutgen la cessió d'aquest espai a la promotora.En aquest sentit, el president del Centre Comercial El Pallol, Pau Salvadó, exposava que «considerem inadequat que s’hagi de cedir aquest emplaçament i creiem que la decisió hauria d’haver estat consensuada amb una part important del comerç». Els comerciants subratllen que «el local del CC La Fira va ser un dels acords que es va negociar entre l’Ajuntament i la promotora» i creuen, en paraules de Salvadó, que «pot tenir moltes utilitats profitoses per la ciutat».

tracking