Diari Més

L'Obra Social “La Caixa”, mecenes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017

Aportarà 100.000 euros que es destinaran a diverses propostes que es realitzaran a Reus durant l'any

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han signat l'acord de col·laboració.

L'Obra Social “La Caixa”, mecenes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus i l'Obra Social “la Caixa” han signat aquest dijous un conveni pel qual “la Caixa” col·laborarà amb els actes de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 com a mecenes. Aquesta és la principal categoria de col·laborador dins les possibilitats de patrocini i suport a l’esdeveniment.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha agraït al director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, la implicació de l’Obra Social “la Caixa” en l'organització de l’esdeveniment. Concretament l’Obra Social “la Caixa” aportarà 100.000 euros destinats a diverses propostes que es realitzaran a Reus durant l’any.

La cerimònia inaugural de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 celebrarà la seva cerimònia inaugural el proper 28 de gener a les 18h al Teatre Fortuny de Reus i tot seguit es durà a terme l’espectacle inaugural a la plaça del Mercadal. De moment hi ha més de 80 projectes confirmats, i s’espera arribar a més de 200.

tracking