Diari Més

Cultura

El teatre Bartrina de Reus celebra els vint anys de la seva reobertura

Ha inclòs en la seva programació el Cicle 20 Anys TBR que començarà el proper 21 de gener

Josep Aznar

El teatre Bartrina de Reus celebra els vint anys de la seva reoberturaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El teatre Bartrina de Reus celebra els vint anys de la seva reobertura amb un cicle específic en la seva programació fins a la primavera. La temporada s'obrirà el 21 de gener amb el muntatge 'Rhum', de Rhum & Cia, guardonat amb el Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ pel seu univers màgic amb cançons i músiques d'arreu del món, plenes d'emocions i tendresa. Aquesta serà també la primera obra del Cicle 20 Anys TBR, que prosseguirà el 18 de febrer amb 'Revuelta de Brujas', de Josep Maria Benet, dirigida per Juan Carlos Martel i interpretada, entre d'altres, per Chantal Aimée, Claudia Benito, Àurea Márquez i Xicu Masó.

El 4 de març, Benet repeteix amb 'La desaparición de Wendy', una producció de Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia, en col·laboració del Bartrina com a membre de la Xarxa Transversal de Teatres, sota la direcció d'Oriol Broggi. L'altra peça inclosa en el Cicle 20 Anys TBR és 'Pretty' de Neil LaBute, programada el 8 d'abril, amb direcció de Marilia Samper i interpretació de Joan Carreras, Sara Espígul, Mariona Ribas i Pau Roca.

El cinquè i últim espectacle del cicle del vintè aniversari és un concert especial del 20 aniversari del Teatre Bartrina a càrrec de La Soul Machine, la banda que s'ha convertit en un referent del soul, funky i rythm'n'blues a Catalunya.

tracking