Diari Més

Reus espera amb il·lusió l'arribada dels Reis d'Orient

La recepció tindrà lloc a les 16.30h al Parc de Sant Jordi, mentre que la Cavalcada tindrà lloc a les 19h des del carrer ample

Imatge d'arxiu de la Cavalcada dels Reis d'Orient a Reus.

Reus espera amb il·lusió l'arribada dels Reis d'OrientInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nens i nenes reusencs esperen amb alegria i il·lusió el proper dijous 5 de gener, quan la ciutat rebrà la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient. La recepció tindrà lloc a les 16.30h a la plaça d'Anton Borrell del parc de Sant Jordi I serà presidida per l'alcalde, Carles Pellicer i la regidora de Cultura i Joventut, Montserrat Caelles. Tot seguit, els Reis es desplaçaran fins l’Hospital Sant Joan, on aniran a visitar els nens I els avis del centre sòcio-sanitari que així ho desitgin.

A la tarda tindrà lloc la Cavalcada, que començarà a les 19h des del carrer Ample. La comitiva es desplaçarà fins l’Ajuntament per recollir les claus màgiques de les mans de l'alcalde. El recorregut que se seguirà serà el del Carrer Ample, avinguda Prat de la Riba, avinguda president Companys, carrer de Sant Joan, el tomb de ravals, carrer de Salvador Espriu, carrer de l’Amargura i plaça del Pintor Fortuny. Només els Reis damunt les bigues romanes i el seu seguici baixaran pel carrer de Llovera fins a la plaça del Mercadal. En arribar a l’Ajuntament, Ses Majestats sortiran al balcó per saludar als infants i per recollir les claus de la ciutat.

Incidències de mobilitat a causa de la Cavalcada

Durant la jornada del 5 de gener es preveuen incidències de mobilitat a tots els carrers i espais públics afectats per la Cavalcada de Reis, tant dels vials per on transcorrerà com per espais adjacents.

tracking