Diari Més

Municipal

El Partit Popular defensa que el Jutjat de Violència de la Dona, numero 1 resti a Reus

El grup municipal manté que el Departament de Justícia de Catalunya va sol·licitar un estudi per proposar centralitzar alguns jutjats de Violència sobre la Dona

Els jutjats de Reus, en una imatge d'arxiu.

Liciten per 1 milió d'euros treballs de climatització a l'edifici dels JutjatsOlivia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular de Reus presenta aquest divendres una proposta de resolució en defensa del Jutjat de Violència de la Dona número 1 de Reus, ja que afirma que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va sol·licitar un estudi que proposa centralitzar alguns jutjats de violència de gènere a Tarragona «sense un clar objectiu». Sebastià Domènech titlla la proposta del Departament de Justícia de «falta de sensibilitat», ja que «nimba la garantia de proximitat envers la defensa que ha rebre la víctima».

El portaveu del Partit Popular a Reus, Sebastià Domènech, critica «el plantejament inicial d’un estudi per la centralització», ja que afirma que l’Oficina d’Atenció a la Víctima de la Guàrdia Urbana de Reus aquests anys ha ofert un servei «de proximitat i exemplar». A més també destaca la tasca desenvolupada per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, que disposa d’un advocat de guàrdia 24 hores cada dia de l’any, fet que, segons els populars, «demostra el desconeixement» del Departament de Justícia envers la ciutat de Reus.

tracking