Diari Més

Medi Ambient

En marxa les obres de neteja del barranc del Molí, al seu pas pel barri Sol i Vista

L'atuació dóna resposta a les peticions dels veïns de la zona

imatge de la neteja del barranc del Molí.

En marxa les obres de neteja del barranc del Molí, al seu pas pel barri Sol i VistaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament ha iniciat aquesta setmana les obres de neteja del barranc del Molí, en un tram d’uns 400 metres al seu pas pel barri Sol i Vista. La neteja, que es du a terme amb el vist-i plau de l'Agència Catalana de l'Aigua, dóna resposta a les peticions dels veïns de la zona, que es queixen de l’estat de deixadesa del barranc i dels problemes que això els comporta.

El regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, afirma que «amb aquesta actuació, l’Ajuntament atén les reivindicacions dels veïns de la zona davant els possibles riscos que podria comportar per a la salut pública l’aigua acumulada, la vegetació existent i la falta de neteja del barranc».

L’actuació consisteix en el desbrossat de la vegetació invasiva, el retall de branques baixes dels arbres existents i la retirada els residus acumulats. En aquest barranc històricament s'hi abocaven residus i aigües fecals i era un focus de proliferació de rosegadors. Les accions de neteja realitzades els darrers anys per la regidoria de Medi Ambient han reduït les problemàtiques i han corregit les conductes incíviques d’abocaments al barranc.

tracking