Diari Més

Mobilitat

Barrhead Travel estrenarà xàrters de Glasgow a Reus l'estiu del 2017

El touroperador escocès amplia l’oferta a la Costa Daurada; tres aerolínies més operaran la connexió

Imatge d'arxiu de l'aeroport de Reus.

Barrhead Travel estrenarà xàrters de Glasgow a Reus l'estiu del 2017ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nou servei de vols xàrter enllaçarà Glasgow amb Reus a partir del maig del 2017, la propera temporada turística a l’Aeroport, impulsat pel touroperador Barrhead Travel. La mateixa agència escocesa, una de les de més gran envergadura del país del Regne Unit, anunciava, a final de la setmana passada, el llançament de la ruta arran d’un «increment del 18%» en la demanda de vols a la Costa Daurada entre els seus clients.

Els vols, els quals estaran operats a través de l’aerolínia British Airways, s’oferiran tots els diumenges entre els mesos de maig i octubre, en avions amb capacitat per a 98 passatgers. Els bitllets es poden adquirir ja a través del lloc web del touroperador, disponibles per a la campanya d’estiu. El nou enllaç xàrter amb la capital del Baix Camp forma part del programa de Barrhead per al 2o17 i que vol «ampliar les alternatives» per al seu públic tot plantejant l’equipament reusenc com a «porta d’entrada a Salou i a Barcelona». Aquest interès en potenciar les possibilitats envers la Costa Daurada ve donat, en gran part, per la pròxima apertura del complex Ferrari Land, que ubica PortAventura com un dels atractius que el touroperador està oferint als viatgers potencials de cara a l’època de calor, afegit a les «relaxants vacances a la platja» o les «escapades culturals a la ciutat» que l’agència havia promocionat fins ara a través de Barcelona. Vols xàrters operats per British Airways per a Barrhead Travel connecten també el Regne Unit amb Palma, Màlaga Venència, entre les destinacions al Mediterrani.

Jet2, Thomas Cook i Thomson

Es dóna la circumstància que, segons les informacions proporcionades per les diferents companyies fins al moment, almenys altres tres operaran la connexió entre els aeroports de Glasgow i Reus l’estiu del 2017. Una d’elles és Jet2.com –també, en part, dins la cartera amb què treballa Barrhead Travel– que enllaçarà entre l’abril i l’octubre, amb entre dos –dilluns i divendres– i tres –dilluns, dimecres i divendres– vols setmanals, depenent del tram de la temporada turística. Una altra és Thomas Cook, amb vols comercials del maig a l’octubre i que s’oferiran els dimarts, els divendres i els diumenges. Finalment, Thomson Airways vincularà Gasglow i l’Aeroport de Reus amb vols comercials entre els mesos de maig i octubre, amb entre dos –divendres i diumenge– i tres –els dimarts, divendres i diumenges– vols setmanals, igualment depenent del punt de la campanya d’estiu.

tracking