Diari Més

Reus dóna la benvinguda al Nadal amb la Gran Nadala a la plaça del Mercadal

En la cinquena edició de l'esdeveniment hi participaran prop de 1.200 alumnes de 29 centres de la ciutat

Imatge d'una edició anterior de la Gran Nadala.

Reus dóna la benvinguda al Nadal amb la Gran Nadala a la plaça del MercadalDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé 1.400 alumnes de primària, acompanyats d’un centenar de mestres de les escoles de Reus, participaran enguany en la cinquena Gran Naldala de Canal Reus TV, que tindrà lloc aquest divendres 25 de novembre. La gran novetat d’enguany és que la cantada es tornarà a fer a la plaça del Mercadal a partir de les 10.30h. Els infants interpretaran la cançó “El dimoni escuat” dirigits pel músic i mestre de música Jordi Salvadó. Amb aquest acte es donarà el tret de sortida a la campanya de Nadal de Reus. L’estrena de la Gran Nadala de Canal Reus TV serà el dilluns 19 de desembre. L’actuació es podrà veure durant tot el Nadal per Canal Reus TV i serà la promoció d'aquestes festes del canal de televisió.

Un total de 29 centres de Reus prendran part a la Gran Nadala. Les escoles participants són: Escola Pompeu Fabra, Escola Rubió i Ors, Institut Escola Pi del Burgar, Col·legi La Salle, Escola Puigcerver, Col·legi Ma. Rosa Molas, Col·legi Sant Josep, Escola ARCE, Escola Els Ganxets, Col·legi Sant Pau, Col·legi Aura, Collège Français, Escola Montsant, Escola Joan Rebull, Escola Rosa Sensat, Escola Prat de la Riba, Escola Isabel Besora, Escola Misericòrdia, Escola Marià Fortuny, Col·legi Pare Manyanet, Escola Eduard Toda, Col·legi La Presentació, Escola La Vitxeta, Escola Mowgli, Escola General Prim, Escola Maria Cortina, Escola Ciutat de Reus, Col·legi Nostra Senyora del Mar, Escola Teresa Miquel i l’Escola Sant Bernat Calvó.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per Canal Reus TV i compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus i el suport de Borges.

tracking