Diari Més

Mobilitat

Talls a la T-704 entre Reus i Maspujols per obres durant aquest cap de setmana

L'actuació consistirà en la instal·lació de les bigues del pont que es construirà sobre la línia del ferrocarril Reus-Móra la Nova i es realitzarà a les nits per causar la menor afectació viària possible

Imatge dels treballs de condicionament que s'estan realitzant en la carretera T-704 entre Reus i Maspujols.

Talls a la T-704 entre Reus i Maspujols per obres durant aquest cap de setmanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La construcció d’un nou pont sobre la línia del ferrocarril Reus – Móra la Nova, un dels treballs de condicionament de la carretera T-704 entre Reus i Maspujols dut a terme per la Diputació de Tarragona, causarà talls de trànsit en aquesta via durant el cap de setmana. Concretament aquests talls puntuals, on es regularà el pas alternatiu de vehicles, es produiran les nits de dissabte a diumenge i de diumenge a dilluns. L’actuació que es durà a terme aquests dies és la instal·lació de les bigues del pont que passa per damunt de la línia ferroviària.

Els talls de trànsit, puntuals i de curta durada, poden tenir lloc entre les 20.15h de dissabte i les 7.30h del matí de diumenge i entre les 23.00 h de diumenge i les 6.00 h de dilluns. Mentrestant, a la resta de la carretera continuen els treballs de condicionament i en un tram ja s’ha estès la primera capa d’asfalt.

El tram de carretera on s’està actuant, el primer dels projectats, té una llargada 2.131 metres i connecta la T-11 amb el pont sobre la riera de Maspujols, que se situa abans d’entrar al nucli d’aquesta població.

tracking