Diari Més

Successos

Puigdemont culpa a Gas Natural de la mort de l'àvia

El president defensa la legislació que obliga les elèctriques a comunicar prèviament a l'Ajuntament el tall de subministrament d'un usuari

El president Puigdemont durant les declaracions d'aquest dimarts.

El president Puigdemont durant les declaracions d'aquest dimarts.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat aquest dimarts que Gas Natural «ha omès el seu deure» de comunicar a l’Ajuntament de Reus que anava a tallar la llum a la dona que va perdre la vida a Reus a causa d’un incendi. «Si la comunicació s’hagués produït, no estaríem lamentant la mort d’aquesta persona», ha assegurat. Per Puigdemont, «l’error és claríssim i l'empresa és responsable».

El president ha afirmat que aquest cas justifica plenament tenir aquesta legislacióper saber si es tracta d'un usuari del col·lectiu de famílies vulnerables en el llindar de la pobresa. El fet de no comunicar prèviament el tall de subministrament ha estat un error que en aquest cas «tristament» ha tingut conseqüències «fatals i per tant l'empresa és responsable», ha reblat el president.

Puigdemont ha fet aquestes declaracions en el transcurs de l'acte d'inauguració del saló Smart City Expo que se celebra a les instal·lacions de Fira de Barcelona a L'Hospitalet entre aquest dimarts i dijous. Puigdemont ha defensat la llei catalana 24/2015 que dóna a les administracions locals i a la Generalitat instrument legals per «obligar» a les companyies de subministraments comunicar prèviament un tall de subministrament i «el cas de Reus ens dóna la raó», ha conclòs.

tracking