Diari Més

Successos

Mor una dona de 81 anys en un incendi en un pis a Reus

La víctima s’ha vist sorpresa en cremar un matalàs a l’habitació on dormia i posteriorment ha caigut

Imatge de la façana del número 18 del carrer Santa Anna de Reus on s'ha produït un incendi mortal el 14 de novembre de 2016

pis, dona, incendi, morta, porta, ReusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 81 anys ha mort aquest dilluns al voltant de les 3.30h de la matinada en un incendi a un pis situat al número 18 del carrer Santa Anna de Reus. El foc ha cremat el matalàs on dormia la dona, la qual ha caigut al terra. El SEM ha intentat reanimar a la víctima, però no ha pogut fer res per salvar-li la vida.Els Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació per esclarir les causes del sinistre, treballen amb la hipòtesi que el matalàs s’hauria encès accidentalment per una espelma, segons han apuntat fonts policials.

D’altra banda, dues persones més de l’edifici, un home de 43 anys i un menor, han estat atesos pels serveis mèdics amb símptomes d’ansietat, tot i que han estat donats d’alta in situ.

El bloc afectat té tres plantes i dos pisos per planta, tots ells de lloguer. L'incendi ha cremat parcialment l'habitació del pis 2n-B, mentre que la resta ha estat afectat només per fum. Les sis dotacions de Bombers que s'han traslladat fins el lloc dels fets han controlat el foc en poc més de mitja hora.

Una veïna del primer pis, Mònica Piqueras, ha explicat que els serveis d’emergència els han fet sortir al carrer de matinada perquè l’immoble s’ha omplert de fum. A més, ha afegit que han hagut de ventilar els habitatges durant tot el matí. Els sis veïns evacuats han pogut retornar als seus habitatges cap a les cinc del matí, ja que els Bombers han realitzat tasques de revisió i l'estructura de l'immoble no ha quedat malmesa.

tracking