Diari Més

Un premi a la feina ben feta de la Biblioteca Central Xavier Amorós

El projecte de lectura infantil 'Un espai propi, un espai comú' ha estat reconegut amb el Premi Carme Romaní

Un moment d'un dels tallers que formen part del projecte de lectura infantil premiat.

Un premi a la feina ben feta de la Biblioteca Central Xavier AmorósBCR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jurat del Premi Carme Romaní, format pel Grup de Treball de Biblioteques Infantils i Juvenils BibBotó, del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya, ha valorat la feina feta a les Biblioteques Municipals de Reus en el marc del projecte de lectura infantil 'Un espai propi, un espai', que té lloc a la Biblioteca Central Xavier Amorós des del curs 2012-2013, i ha decidit atorgar aquest reconeixement al centre reusenc.

Fins nou activitats diferents formen part d'aquest projecte, que proposa una nova dinàmica d'activitats que posen en valor la llibertat individual en l'educació dels infants, el creixement personal que aporta el col·lectiu i la capacitat transformadora de la lectura. Des d'adults fent de mentors a infants mentre s'introdueixen al món de la lectura, fins a clubs de lectura infantils i lectures lliures en grup, els infants de la ciutat troben a les Biblioteques Municipals de Reus un lloc on aprendre a gaudir de la literatura.

El Premi Carme Romaní, en homenatge a aquesta bibliotecària que va treballar molt dur des de la Biblioteca R.F Jurado de Castelldefels per apropar la lectura a tothom ha estat atorgat, en edicions anteriors, a entitats i persones tan reconegudes com l'Associació de Mestres 'Rosa Sensat', la Fundación Germán Sánchez Ruipérez de Salamanca, Jaume Centelles i Glòria Gorchs.

L’entrega del Premi tindrà lloc dilluns dia 14 de novembre a les 12 hores del matí al centre, i comptarà amb la presència de la regidora de cultura, Montserrat Caelles.

tracking