Diari Més

Turisme

Nou repte de l'Aeroport de Reus: superar el milió de passatgers el 2017

S'estima un increment del 20% de viatgers amb les noves destinacions i l'augment de places previstes

L'Aeroport de Reus en una imatge d'arxiu.

Nou repte de l'Aeroport de Reus: superar milió de passatgers el 2017Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La taula estratègica de l'aeroport de Reus ha fet aquest divendres un balanç positiu de l'increment de passatgers i rutes registrat l'estiu passat, així com de les previsions de cara a aquest hivern. La instal·lació registra enguany uns increments del 15% en comparació a l'any anterior.

A més, ha celebrat els acords assolits amb diverses companyies de cara al 2017, que donaran un nou impuls a l'aeroport. En aquest sentit, l'any vinent s'espera assolir la fita d'arribar al milió de passatgers, gràcies a l'obertura de més rutes.

S'estima un increment del 20% de viatgers, amb les noves destinacions i l'augment de places previstes. «Esperem recuperar el nivell de passatgers similar a abans del 2012, la qual cosa evidencia que hem superat la crisi econòmica», ha afirmat el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.

De cara a l'estiu vinent, s'obriran finsa cinc connexions més amb l’aeroport de Reus: quatre amb vols regulars a Amsterdam, Londres Stansted, Birmingham i East Midlands, operats per Transavia, Jet2.com i Ryanair, i una amb vol xàrter a Dublin, operat per Sunway.

Font també ha valorat positivament que l'aeroport reusenc hagi aconseguit la diversificació de companyies -actualment hi ha vuit aerolínies que operen a l'aeroport- i que es pugui donar per superada l'etapa de «monocultiu» de Ryanair. De cara a la nova temporada d'estiu, s'obriran noves connexions amb Amsterdam i el Regne Unit, i s'ampliarà l'oferta en rutes existents amb més de 200.000 places noves. En total, s'obriran cinc connexions més amb l'aeroport de Reus: quatre amb vols regulars a Amsterdam, Londres Stansted, Birmingham i East Midlands, operats per Transavia, Jet2.com i Ryanair, i una amb vol xàrter a Dublín, operat per Sunway.

tracking