Diari Més

Societat

Un total de 22 carrers s'il·luminaran a Reus durant aquest Nadal

L’encesa de les llums tindrà lloc el proper 25 de novembre

Treballs per instal·lar els llums nadalencs, el passat dilluns.

Un total de 22 carrers il·luminaran els carrers de Reus durant aquest NadalCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb la proximitat de les festes nadalenques, la ciutat de Reus ha començat ja els treballs per instal·lar els tradicionals llums nadalencs. Aquest any seran 22 els carrers on es podrà visualitzar aquest enllumenat. Concretament, es tracta dels carrers Monterols, Jesús, Llovera, Galanes, Major i plaça St Pere, plaça Evarist Fàbregas, del Vent, Carnisseries Velles, Passeig Prim i Sunyer, Sant Elies, Santa Teresa, del Recs, Sant Joan, Prat de la Riba, Raval de Sta Anna, de Jesús, Martí Folguera, de la Perla, Galera i Vilar.

L’encesa de les llums serà el proper divendres 25 de novembre, i romandran així fins el 6 de gener, en horari de les 17.30 hores a mitjanit. Els dies festius més senyalats aquests tancaran més tard. Pel què fa la tipologia de llums, aquests són tecnologia led, de llum blanca i de tres tipus segons la tipologia i les mides de cada carrer participant. Hi ha tres dissenys diferents: «Cortines», «Catifes» i «Rodones».

La disposició dels llums nadalencs es realitza després de diverses reunions entre els caps de carrer, les entitats comercials de la ciutat i l’Agència Reus Promoció, en què es va arribar a un acord de coordinació general. També s’il·luminaran diversos espais representatius om són la plaça Prim, el Mercadal i la plaça de la Llibertat, on s’inspiraran motius molt originals inspirats amb l’arc catenari de Gaudí. Finalment, pel què fa al conjunt dels 41 barris de la ciutat es guarniran amb motius nadalencs de temes i dissenys diversos que tindran entre 5 i 6 metres.

tracking