Diari Més

Lukas Vives: «He vist els nens i nenes molt interessats en aprendre cuina»

El finalista del concurs Masterchef realitza un «showcooking» el darrer dia d’exproReus

Un moment de la demostració culinària del participant al concurs culinari.

Lukas Vives: «He vist els nens i nenes molt interessats en aprendre cuina»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El finalista de la tercera edició de MasterChef Júnior va satisfer els anhels dels petits i no tant petits espectadors de l’espai televisiu. Lukas Vives, d’11 anys, va ser el protagonista aquest dimecres d’una demostració culinària o «showcooking», en un dels estands del recinte d’exproReus. Vives va demostrar el seu talent rere els fogons preparant un cheesecake cruixent amb galetes i llengües de xocolata. Alguns dels menuts, després de la demostració, coincidien en el missatge: el Lukas és un bon cuiner. Alguns confessaven haver-se atrevit a casa a fer alguna de les seves receptes.

Vives va interessar-se durant la demostració pels gustos culinaris de la canalla que l’observava, i on curiosament –o no–, la verdura brillava en les respostes. El jove també va mostrar la seva condició de comunicador per guanyar-se el públic, del qual el jove va dir que l’havia vist «molt interessat en la cuina». Vives va dominar l’escena i va proposar als petits assistents explicar una –llarga– llista d’acudits que amenitzaren d’allò més la sessió amb màgia inclosa. El finalista va poder «degustar» el relleu mediàtic que dóna la participació en un programa televisiu com aquest.

Acompanyat pels seus pares, el Joan i la Mireia, el jove concursant de Barcelona no es va cansar de signar i fer-se fotografies a la llarga cua que es va formar al costat de l’estand. Ja amb repòs, Lukas afirmava que «de petit m’havia interessat la cuina i al restaurant dels meus pares els ajudava a fer la pasta, a tallar la ceba i a pelar les pastanagues». Tot plegat fins a «presentar-me amb un amic al programa». Una vegada allà «tot va anar molt ràpid i l’experiència va ser formidable. Vaig passar cinc càstings, érem 16 nens i encara estem en contacte. Ara tinc la sort de fer showcookings i altres activitats», explicava en Lukas.

Primer balanç de la fira

A l’espera de conèixer les xifres oficials de visitants de l’exproReus, el director de firaReus, Eduard Vicente, feia una «valoració positiva tant de l’afluència com dels contactes comercials en sectors com l’automoció i la llar». Per la seva banda, destacava que «les condicions climatològiques havien estat perjudicials per la zona de restauració». L’augment d’espai de 3.000 m2 considera que ha estat «positiu» i va destacar la importància de consolidar un espai dedicat exclusivament a l’habitatge amb sis professionals del sector perquè aquest «ha repuntat en els darrers mesos sobre un 8% a la demarcació».

tracking