Diari Més

Policial

Dispositiu policial als barris Sant Josep Obrer, Mas Abelló i Mas Pellicer de Reus

S'han identificat fins a 45 persones i s'han obert actes per vehicles amb irregularitats administratives i tinença de substàncies estupefaents

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els barrisSant Josep Obrer, Mas Abelló i Mas Pellicer de Reus han estat l'escenari d'un dispositiu policialconjuntde prevenció aquest dimarts al matí. La Guàrdia Urbana de Reus i Mossos d'Esquadra han treballat plegats des de les 11 del matí fins la 1 del migdia per tal de controlar la zona.

Al llarg del matí s'han identificat fins a 45 persones, s'han controlat18 vehicles i s'han obert6 actes i denúncies per vehicles amb irregularitats administratives i 2 mésper tinença de substàncies estupefaents. Segons informen els Mossos d'Esquadra, ha estat un dispositiu rutinari per prevenció: «No es buscava res en concret». I és que aquest dispositiu forma part de la campanya de vigilància que els cossos de seguretat porten a terme en diferents zones de la ciutat de manera coordinada per a la prevenció de la delinqüència.

A més de diverses dotacions terrestres també ha participat en l'operació un helicòpter dels Mossos d'Esquadra. Aquesta ha estat donant voltes per sobre els barris i la zona del voltant, des de l'Estació d'Autobusos fins al Campus Bellisens de la Universitat Rovira i Virgili.

tracking