Diari Més

El Festival COS surt al carrer amb la dansa

El festival tindrà lloc del 20 al 23 d'octubre a la capital del Baix Camp

L'espectacle inaugural del festival del passat 2015.

El Festival COS surt al carrer amb la dansaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de Moviment i Teatre Gestual de Reus COS 2016 assoleix enguany la 19ena edició amb nous espectacles i propostes, obrint-seespecialment a la disciplina de la dansa. El festival, que tindrà llocdel 20 al 23 d’octubre, afegeix també nous escenaris: a més dels ja habituals teatres Bartrina, Fortuny, Bravium, Orfeó i Santa Llúcia, la programació es podrà veure a espais urbans com el Mercadal, la plaça del Doctor Sabaté o el jardí de la Casa Rull.

Entre els plats forts de l’edició 2016 hi ha el retorn a Reus de la companyia Yllana amb l’espectacle del seu 25è aniversari,així com l’espectacle inaugural 'André y Dorine', de Kulunka Teatro.Un altre dels espectacles destacats del festival serà'Faboo, l'encant de la imaginació', a càrrec de Escena Creativa. Ila dansahitindràun paper molt destacatgràcies a laincorporació a l'equip organitzador de la ballarina i coreògrafa reusenca Anna Borràs, la qual en col·laboració amb la també ballarina Ariadna Llussà, la periodista cultural Carlota Moragas i la productora audiovisual Marta Arjona han dissenyat un programa d'esdeveniments de dansa inclosos en la programació del festival que, majoritàriament, tindran llocal carrer.

En aquesta edició el gest combinat amb les titelles també tindran presènciaal festival, de la mateixa manera que ho faràel teatre gestual d'humor, com ja és habitual. A més, coma activitats paral·leles s'han organitzat tres tallers de dansa. Al mateix temps, el col·lectiu Soul Dance també ha volgut col·laborar en l'organització del COS 2016 incorporant diferents tallers escolars de treball de les emocions a través de la dansa a cinc escoles de la ciutat.

tracking