Diari Més

Fires

Descomptes i avantatges a ExproReus amb la nova app de firaReus

La fira, que amplia en 3.000 metres quadrats la seva superfície en aquesta 46a edició, romandrà oberta del 8 al 12 d'octubre

El regidor Marc Arza i Isaac Sanromà durant la presentació d'exproReus.

Descomptes i avantatges a ExproReus amb la nova app de firaReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 46a edició de la firaexproReusarriba aquestasetmana del 8 al 12 d'octubre, i ho fa amb una gran novetat: una aplicacióper a Android i iOSque permetrà als usuaris i visitants de firaReus gaudir de diversos descomptes i avantatges.Per tal d'impulsar les descàrregues de l'aplicació, queja està disponible, les persones que comprin la seva entrada abans del 8 d'octubre rebran un 2x1. Durant els dies de fira, l'aplicació permetrà participar al «rasca i guanya» amb premis com consumicions al Tasting Village o sortejos d'escapades de cap de setmana, entre d'altres.

La fira també presentaaltres novetats, com la incorporació d'exproHabitatge, la Fira Immobiliària de la Costa Daurada, que tindrà un espai diferenciat al recinte firal.A més, s'ampliaranels metres quadrats d'exposició, que dels20.000 s'amplia fins als23.000. Comptarà amb 200 expositorsde sectors diversos però sobretot d'automoció, restauració, llar i noves tecnologies. A més,exproReus canviarà la situació de l'entrada principal, que s'ubicarà al carrer Bèlgica. Això permetrà accedir a la fira a través d'una gran avinguda dedicada a l'automoció, sector que ocuparà 9.500 metres quadrats, consolidant-se com un espai clau per a aquest sector.

MasterchefJunior a firaReus

La restauració ocuparà tot l'Auditori Exterior de firaReus en el Tasting Village – Espai Damm, on hi haurà una vintena d'estands d'embotits artesanals, coques, pizza,dolços, entre d'altres. Amés a més, hi haurà també una dotzena de foodtrucks que oferiran plats de cuinade tots els racons del món. A més, hi haurà un escenari amb espectacles de màgia i actuacions musicals en directe. L'actuació estrellaen aquest àmbit, però,serà la del finalista de la tercera edició de MasterChef Junior, Lukas Vives, que oferirà una demostració a l'espai del showcooking situat a l'estand de Cuina & Disseny – Tarraco Grup. Aquesta demostració es farà el dia 12 d'octubre. En aquest estand també es faran altres tallers, com cuina amb microones i tallers a càrrec dels paradistes dels Mercats de Reus.

La inauguració oficial d'exproReus es farà dissabte a les 12 del migdia al Foyer Marià Fortuny i anirà a càrrec de Rafa Fuertes, gerent de Viajes Para Ti, empresa instal·lada a Tecnoredessa, que gestiona les webs: esquiades.com, buscounchollo.com i amimir.com. L'horari de la fira seràd'onze del matí a nou del vespre -la zona de restauració del Tasting Village – Espai Damm romandrà oberta fins a les onze de la nit-, i el preu de l'entradaseràde 3 euros(2 euros amb Carnet Jove),i els menors de 8 anys tindran entrada gratuïta.

tracking