Diari Més

Societat

Els casals de la gent gran inicien la seva programació amb més de 550 inscrits

En el curs 2016-2017 es realitzaran activitats com relaxació, català, anglès o balls en línia, entre d'altres

Els participants realitzant la gimnàstica matinal al Centre Cívic Ponent.

Els casals de la gent gran inicien la seva programació amb més de 550 inscritsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La programació d’activitats del nou curs dels casals municipals de gent gran de Reus s’inicia aquest 3 d’octubre amb més de 550 persones inscrites. La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha visitat aquest dilluns una de les primeres sessions d'aquestes activitats: la gimnàstica matinal al Casal Municipal de la Gent Gran del Centre Cívic Ponent.

Flores ha desitjat als participants que gaudeixin d'un bon curs, a més d’agrair-los la seva implicació en les diferents propostes programades. En aquest curs 2016-2017 la gent gran podrà prendre part d’activitats com gimnàstica, relaxació, salut de l’esquena, informàtica, català, anglès, taller de memòria, manualitats, balls en línia, ball d'envelat, country, biomúsica, punt de mitja i retalls de roba.

Les activitats dels casals estan obertes a totes les persones a partir dels 60 anys i que prèviament s'hagin fet socis d'un dels casals municipals. L'inici del nou curs ha coincidit amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones Grans, que va tenir lloc el passat dissabte 1 d’octubre.

tracking