Diari Més

Un matí de vermuts per celebrar la vigília de Misericòrdia

Molts racons de Reus s'han omplert de gent amb diversos vermuts musicals

Un moment del vermut 'rumberu'.

Un matí de vermuts per celebrar la vigília de MisericòrdiaAnna Sendra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vermut ‘rumbero’, un vermut generació 80, un vermut cultural i un vermut de música rock. Durant el matí d'aquest dissabte la beguda més internacional de Reus s'ha convertit en la protagonista per celebrar que les festes de Misericòrdia ja estan aquí, i començar el compte enrere per aquest diumenge, el dia gran de la Festa Major petit de la capital el Baix Camp. Al vermut se li han sumat tot tipus d’estils musicals perquè tothom trobi el seu espai preferit.

D’aquesta manera, les Peixateries Velles han acollit un vermut on la música dels anys 80 ha marcat el ritme a partir de les 11 del matí. Aquest ha estat organitzat pels establiments del recinte, la Rosa dels Vents, 8 Restaurant i Mas de l’Àvia.

Per altra banda, a partir de les 12 del migdia el carrer d’Aleus ha acollit el vermut ‘rumbero’, amb Peret Reyes, els Dj’s Cris&Petes i altres artistes convidats. La Nit de Fer l’Índiu, juntament amb el Bar Absenta han organitzat aquest esdeveniment. El vermut cultural ha tingut lloc a la mateixa hora a l’Institut Pere Mata. En aquesta ocasió, Còdol Educació ha repetit una visita teatralitzada a un dels edificis modernistes més emblemàtics de Reus, el Pavelló dels Distingits del centre hospitalari, quetambé ha acollit un concert i un vermut.

Per acabar el matí de vermuts, Cal Massó ha organitzat, a partir de la 1 del migdia, un vermut musical amb Tokaji Quartet, a ritme de rock pels amants dels clàssics d’aquest estil musical.

Un moment del vermut 'rumberu'.

Un matí de vermuts per celebrar la vigília de MisericòrdiaCoia Ballesté

tracking