Diari Més

Serveis

Mémora enllesteix els últims detalls per l'obertura del nou tanatori

L’empresa funerària col·loca els rètols identificatius a l’equipament, ubicat al Tecnoparc, que comptarà amb tres plantes i on s’ha invertit un milió d’euros

Mémora enllesteix els últims detalls per l'obertura del nou tanatori

Mémora enllesteix els últims detalls per l'obertura del nou tanatoriOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tanatori del Grupo Mémora, que obrirà portes en els propers dies localitzat a la zona del Tecnoparc, llueix els rètols que l’identifiquen com a equipament funerari. L’empresa ja va donar per finalitzades fa algunes setmanes les obres previstes a l’interior de l’immoble, l’antiga seu de STS, i va començar a moblar-lo a l’espera que el llum verd a les llicències necessàries per a l’inici de l’activitat donés peu a la posada en marxa del segon tanatori amb què comptarà Reus. El nou espai tindrà tres plantes: una de subterrània, operativa i d’aparcament; una planta d’entrada on hi haurà la recepció i una sala de cerimònies; i la primera planta, que acollirà les tres sales de vetlla.

L’obertura del nou tanatori al Tecnoparc, en el qual s’ha invertit prop d’un milió d’euros, segons fonts del mateix Grupo Mémora, mobilitzarà, juntament amb les oficines d’atenció que la companyia de serveis funeraris ja tenia entre l’avinguda President Macià i el carrer Sol i Ortega, una vintena de treballadors que ja formaven part de la funerària. Fins ara, i des de la seva arribada a la ciutat, Mémora havia estat funcionant a través del lloguer d’espais al Tanatori municipal, que al seu torn està gestionat per Serveis Funeraris Reus i Baix Camp.

tracking