Diari Més

Societat

Concert per al record de les persones que reposen al Cementiri

La Banda Simfònica va ser-ne protagonista

Concert per al record de les persones que reposen al Cementiri

Concert per al record de les persones que reposen al CementiriOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cementiri va acollir ahir un homenatge a les persones que reposen en aquest espai. Durant aquest acte va tenir lloc una lectura de diversos poemes, a càrrec d’Helena Tarragó. Un altre dels eixos d’aquest homenatge va ser la interpretació de diferents peces que van anar càrrec de la Banda Simfònica de Reus, dirigida per Ramon Reverté.

Es tracta d’una iniciativa que s’afegeix a les propostes que organitzen diversos cementiris de ciutats catalanes, de l’estat i d’arreu d’Europa. L’esdeveniment vol contribuir a conscienciar als assistents sobre el valor patrimonial que tenen els cementiris des d’un punt de vista artístic i cultural i també homenatjar i recordar les persones absents que constitueixen les arrels de la ciutadania reusenca. La presentació va anar a càrrec del periodista Josep Baiges.

L’acte es va celebrar al bosquet de pins que hi ha al voltant del Centre d’Interpretació, en unespai on antigament s’ubicava el Mausoleu del General Prim. Van ser nombrosos els reusencs que van desplaçar-se fins aquest espai on reposen els seus éssers estimats i van ser còmplices d’aquesta novedosa iniciativa.

tracking