Diari Més

Coneixement

Pilar Rahola, Ernest Benach i Manel Tresseras, entre els ponents del TEDx reusenc

La jornada de xerrades se celebrarà el 19 de novembre al Bartrina i les entrades es començaran a vendre aquest divendres

El reigidor Marc Arza durant la presentació del TEDxReus d'aquest any.

Pilar Rahola, Ernest Benach i Manel Tresseras, entre els ponents del TEDx reusencCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La periodista i escriptora Pilar Rahola, l'exconseller i Doctor en Ciències de la Informació, Manuel Treserras i l'expresident del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, són algunes de les figures destacades entre els ponents de la pròxima edició de les xerrades TEDxReus, que han de celebrar-se al llarg del pròxim 19 de novembre, al Teatre Bartrina. Són personatges coneguts, però no són els únics que hi participaran.

Hi haurà un total de 12 ponents, dels quals tres, incloent-hi a Ernest Benach, són de reus. Així, la representació local la completaran Alba Sotorra, directora i productora de documentals i Javier Borge, expert en sistemes complexos a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Altres ponents que ja han confirmat la seva participació són Frederic Ximeno, ambientòleg, Rai Puig, caiaquista; Pere Forés i Carme Parareda, creadors de l'Ictineu3; Irene Cordón, Arqueòloga i egiptóloga, Carlos Zahumensky, periodista especialista en xarxes socials i Encarna Ruiz, experta en Tendències en disseny i moda.

Aquesta cinquena edició del TEDxReus, que aquest dimarts han presentat a l'Ajuntament de Reus, que hi dóna suport juntament amb la Diputació de Tarragona i l'empresa Repsol, tindrà un aforament de 400 persones i s'allargarà des del matí fins al vespre, incloent-hi un dinar amb els ponents i diverses actuacions musicals.

El tema de l'edició 2016 del TEDxReus és 'Momentum'. Amb aquesta paraula els organitzadors pretenen assolir el repte que tots els ponents expliquin el seu #momentum, aquell estat de gràcia en el qual s'assoleix un 'impuls', «aquell moment que s'assoleix quan s'aconsegueix una velocitat de creuer en allò que hom està fent.»

Les entrades, a partir del 16 de setembre

Les persones interessades a assistir a aquesta edició del TEDxReus podran adquirir les entrades a partir del 16 de setembre a través del web www.tedxreus.com per 28 euros per persona.

tracking