Diari Més

Política

Forcadell: «El govern espanyol resol els conflictes als tribunals des de fa temps»

La presidenta del Parlament convidat als ciutadans a viure la diada «amb llibertat i a la seva manera»

Forcadell ha pronunciat el discurs institucional del la diade al Camp de Tarragona.

Forcadell: “ El govern espanyol resol els conflictes als tribunals des de fa temps”Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha convidat a què “tothom commemori la Diada Nacional de Catalunya” i que “la visqui amb llibertat i a la seva manera”. Ho ha fet durant la seva visita al Teatre Bartrina de Reus, on ha pronunciat aquest dijous al matí el discurs institucional del proper 11 de Setembre al Camp de Tarragona.

En referència al Procés, la presidenta ha tornat a reiterar que “s’està judicialitzant la política, els conflictes polítics s’estan resolent per via judicial. El govern espanyol resol els conflictes als tribunals des de fa temps”.Tot i això, Forcadell ha afirmat que “des del Parlament de Catalunya continuarem defensant la llibertat d’expressió per poder parlar absolutament de tot”.

Per la seva banda, ha afirmat que “no té decidida” la seva participació en els actes de la Diada.

Durant la seva intervenció, Forcadell ha reiterat que “cal tenir el passat present per entendre com som” i ha fet una crida a la participació el proper diumenge per deixar clar que “Catalunya no renunciarà a les seves llibertats”.

En l’acte també hi han participat el delegat del Govern al Camp de Tarragona, Òscar Peris, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

tracking