Diari Més

Misericòrdia 2016

Les efemèrides i el Basilisc Petit protagonitzen les Festes de Misericòrdia

El cartell, dissenyat per Jordi Romero, integra els elements festius i religiosos

Les efemèrides i el Basilisc Petit protagonitzen les Festes de Misericòrdia

Les efemèrides i el Basilisc Petit protagonitzen les Festes de MisericòrdiaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les festes de Misericòrdia arranquen el proper 12 de setembre amb una edició marcada per la presentació d’un nou element, el Basilisc Petit, la celebració dels 60 anys de la creació dels Gegants Japonesos, el 30è del Carrasclet amb la nova casaca, i els 50 anys de l’Aplec Baix Camp.

Entre els actes previstos hi haurà el seguici petit, previst pel 23 de setembre, a les 18 hores, i la Diada que els Xiquets de Reus farà al Mercadal el dia 24, a les 18.30 hores. Els principals actes religiosos de les celebracins es duran a terme els dies 24 i el dia 25. Serà aquest dia quan tindrà lloc la tradicional baixada del seguici. En el marc de la programació s’ha inclòs també la 5a trobada de Diables del Baix Camp, organitzada pel Ball de Diables de Reus, el dia 1 d'octubre.

Tanmateix, es durà a terme la tradicional entrega dels Guardons de la Ciutat, un acte que tindrà lloc el 21 de setembre, a les 20 hores, al Saló de Plens.

Aquest dimecres s’ha donat a conèixer tant els actes com el cartell, obra del disssenyador reusenc Jordi Romero. Aquest consta de dues capes que «volen representar un aspecte religiós» i un altre festiu, amb una silueta dels diables en primer pla i una representació «lliure» d’una Mare de déu al fons, segons ha explicat el propi Romero.

tracking