Diari Més

Carme Forcadell visitarà Reus en els actes previs de l'11-S

El mateix dia de la Diada els actes de celebració donaran el tret de sortida a les 10 del matí

Imatge d'arxiu de Carme Forcadell amb Carles Puigdemont.

Carme Forcadell visitarà Reus en els actes previs de l'11 de setembreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diada Nacional de Catalunya arribarà a Reus amb diferents actes el mateix dia 11 i també els dies previs. En primer lloc, el dia 8 tindrà lloc l'acte principal de la Diada al Camp de Tarragona, que se celebrarà al Teatre Bartrina de Reus a partir de les 12 del matí. La delegació del Govern a Tarragona organitza l'acte, que tindrà com a convidada principal la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.A l'acte hi assistiran l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el delegat del Govern, Òscar Peris, entre d'altres representants institucionals del territori. L'acompanyament musical anirà a càrrec de So Nat Grallers de Tarragona.

El dia 10,a partir de les 17:45 hores, la plaça del Mercadal acollirà per tercer any una classe magistral de ballada de sardanes. A continuació, tindrà lloc a la mateixa plaça una ballada de sardanes amb la Cobla Pare Manyanet. A les 10 de la nit, la plaça d'Evarist Fàbregas serà l'escenari de l'espectacle Danses de Creació, en el qual s'oferirà dansa catalana escènica d'arrel tradicional, amb la participació de l'Esbart Reus Dansa i l'Esbart Manresà de Dansaires.

Diada Nacional de Catalunya

El dia 11, l'actecentral de la Diada en clau local començarà a les 10 del matí a la plaça del Baluard, amb l'acte institucional a càrrec dels membres del consistori i la cantada del Cant dels Segadors a càrrec dels assistents. Fins les 11 hores, es duran a terme les ofrenes de les diferents entitats de la ciutat, amenitzades pel trio Zizigla.A partir de les 11 hores, la colla castellera dels Xiquets de Reus aixecaran un pilar i a continuació l'Esbart Reus Dansa executarà el Ball d'Homenatge en honor a la Diada Nacional de Catalunya. Un cop finalitzat el ball, es clourà l'acte amb el Cant dels Segadors a càrrec de tots els assistents.

tracking