Diari Més

Festes

Justo Molinero, pregoner de les festes del Barri Monestir de Reus

Les festes donaran el tret de sortida el divendres 2 de setembre i finalitzaran el dia 4

Justo Molinero, pregoner de les festes del Barri Monestir de Reus

Justo Molinero, pregoner de les festes del Barri Monestir de ReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El popular director de Radio TeleTaxi, Justo Molinero, serà el pregoner de les festes del Barri Monestir de Reus, que tindran lloc al carrer Miami del 2 de setembre al dia 4.

Les festes començaran el divendres dia 2 a les 6 de la tarda amb un berenar per la tercera edat. Una hora més tard, a les 7, hi tindrà lloc un ball amenitzat pel Grup de la tercera edat de l'A.V. Monestir. A les 9 del vespre, el plat fort de les festes es donarà amb el pregó a càrrec de Justo Molinero, que iniciarà oficialment les festes. A partir de les 10 de la nit, el grup Costa Daurada omplirà de música el primer ball de les festes.

El dissabte dia 3 començarà amb una xocolatada amb coca a les 10 del matí. Els més petits del barri podran divertir-se i mullar-se amb la festa de l'escuma, a partir de les 12 del migdia. A les 6 de la tarda tindrà lloc el partit de futbol del Segon Torneig Antonio Torrente, al camp de futbol La Pastoreta. Al mateix temps hi haurà la plantada de gegants i nanos, que realitzaran una cercavila a les 7 de la tarda amb la Colla Gegantera El Carrilet, els nanos de l'A.V. Monestir i del Barri Juroca, amb la música de Bandsonats. A les 9 del vespre, serà el torn del sopar de germanor, i a dos quarts d'11 Javier Ginés actuarà i presentarà el single Bésale con Cariño. Una hora més tard, serà l'orquestra Vayven qui posi música al gran ball.

A les 9 del matí del diumenge tindrà lloc el Primer Open Ciutat de Reus de Dòmino. Una hora més tard, serà el torn de la sardinada popular. A la tarda, dos quarts de 9, l'escola de ball de l'A.V. Monestir farà una actuació de ball en línia, i a les 9 una de bachata i salsa. A les 10 de la nit, música per tothom amb la Disco Costa Blanca, fins les 12 de la nit, quan tindrà lloc el final de les festes.

tracking