Diari Més

L'excompany de la dona acusat d'abusos nega qualsevol implicació en els fets

Es remet a informes mèdics que així ho constatarien i diuen que la nena està contenta amb el pare

S'enfronten a més de sis anys de presó per intentar desembarcar 1.300 quilos d'haixix al Delta de l'Ebre

S'enfronten a més de sis anys de presó per intentar desembarcar 1.300 quilos d'haixix al Delta de l'EbreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’excompany de la dona a qui aquesta va acusar d’abusos a la filla que tenen en comú ha negat la denúncia pública que va fer en els darrers dies la mare de la menor i ho ha vinculat tot plegat a «una estratègia que ha dut a terme la mare per quedar-se amb la custòdia de la petita». L’actual companya sentimental de l’home ha explicat que en cap moment el pare ha abusat de la nena i ha remès a informes mèdics que confirmen, segons el seu punt de vista, que la menor no hauria estat víctima. Tanmateix, afirma que quan es va reobrir el cas per segona vegada, Rosario va presentar l’informe d’una psicòloga que aquesta havia contractat, «un fet que això a nosaltres no ens serveix, a nosaltres ens serveix el que digui una psicòloga judicial», diu la dona.

D’altra banda, l’actual companya sentimental de l’home també ha desmentit que la nena tingui cap mena de problema ni li suposi cap perjudici per la salut el fet de veure el seu pare durant les visites que es duen a terme en el punt de trobada, «al contrari, la nena surt contenta i està feliç», reitera. En aquest sentit, segons el testimoni de la dona, «sempre que Rosario acudeix allà es posa a donar la nota criticant el seu exmarit i comença a alterar-se». En relació a aquestes visites, l’actual companya sentimental de l’home explica que fa aproximadament set mesos que la mare no acudeix a dur la nena al punt de trobada i que en cap moment truca per dir si a la nena li passa alguna cosa, com per exemple, si aquesta es posa malalta.

Tanmateix, posa com exemple un dia en què la nena, mentre estava al punt de trobada, es va fer mal mentre jugava i la petita va dir al seu pare que era millor no dir-li res a la mare del què li havia succeït perquè sino no podria tornar a venir més amb el seu pare». La dona també recorda que quan Rosario es va presentar als jutjats per segona vegada «ja li van advertir que si no acudia al punt de trobada rebria una sanció de 50 euros per cada dia que passés i que es podria quedar sense la custòdia ni visites».

Reclamació de la mare

El testimoni de la companya del presumpte agressor arriba després que una veïna de Reus, Rosario Hernández, denunciés al 2013 la seva exparella per abusos cap a la seva filla. La dona reclama que fins que no es doni a conèixer la sentència, la nena no hagi de continuar veient el seu pare. La mare argumenta que cada cop que deixa la menor amb ell, la petita es desperta cridant a les nits i té problemes per controlar els esfínters quan sap que li toca anar a veure’l. Els fets estan sent investigats pel jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona davant «la petició de la fiscalia que s’arxivi el cas», segons el testimoni aportat per Rosario Hernández.

El passat dissabte es va celebrar una concentració a la plaça del Mercadal, després de cercar el suport de diverses entitats i col·lectius que van col·laborar per convocar una manifestació per demanar una solució a aquest cas. La dona va reconèixer ser conscient que l’incompliment de les visites podia portar-li sancions o fins i tot amb pena de presó, tot i que va afirmar que «ho preferia abans que fer passar per aquesta situació a la seva filla petita», va assegurar Hernández, qui va afirmar també que «s’estan vulnerant els drets de la petita quan el que hauria de passar és tot el contrari», va concloure.

tracking