Diari Més

Comerç

Les botigues de Reus es planten al carrer

La campanya de les Botigues al carrer torna un any més, del 24 al 27 d'agost, per rematar les rebaixes

Les botigues de Reus es planten al carrer

Les botigues de Reus es planten al carrerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha acompanyat aquest dijous els responsables del Tomb de Reus, Patrícia Gay, i de la Unió de Botiguers de Reus, Alfred Pitarch, durant la presentació de la campanya comercial “Botigues al carrer”, que es portarà a terme del 24 al 27 d'agost. Més d'un centenar d'establiments participaran un any més en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d'estiu.

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuran una temporada més la campanya “Botigues al carrer”, amb la qual els establiments podran treure als carrers els seus productes i oferir importants descomptes. Cada any, al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu, l'associació comercial El Tomb de Reus organitza aquesta iniciativa, que en aquesta ocasió també té el suport i col·laboració de la Unió de Botiguers de Reus.

La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha recordat que es tracta d'una activitat de promoció «molt consolidada a la ciutat i que contribueix a atraure visitants i dinamitzar el consum en el marc d'una gran oferta que més enllà del comerç inclou importants valors patrimonials i culturals». Els representants de les entitats comercials, Patrícia Gay i Alfred Pitarch, han destacat també el fet que el comerç és un dels principals actius de Reus i que les “Botigues al carrer” representen una gran festa al carrer que serveix per motivar la ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials. Els portaveus d'El Tomb i la Unió de Botiguers han afegit que la ciutat de Reus ofereix durant tot l'any la possibilitat de comprar mentre es gaudeix d'una àmplia oferta d'oci, gastronomia i cultura que singularitza la ciutat.

tracking