Diari Més

Successos

La mort de l'home en l'incendi de Reus es va produir voluntàriament

Els Mossos d’Esquadra confirmen la hipòtesi apuntada inicialment

La mort de l'home en l'incendi de Reus es va produir voluntàriament

La mort de l'home en l'incendi de Reus es va produir voluntàriamentCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mort de l’home en l’incendi produït el passat dimarts al pis del Camí de Valls hauria estat de forma intencionada. Així ho han confirmat fonts dels Mossos d’Esquadra una vegada s’han dut a terme les investigacions del cas. D’aquesta manera, es confirma la hipòtesi amb la que s’havia apuntat durant les hores posteriors al succés, ja que de seguida va quedar descartat que la mort s’hagués produït per una explosió de gas.Així, segons havien explicat diversos dels residents, havien vist l’home a primera hora del matí amb dos bidons de gasolina i una mànega. En aquest sentit, les fonts policials han confirmat la relació d’aquests bidons amb el fet produït.

La deflagració es va produir a les 11 hores del matí, al número 75. Com a conseqüència, es van trencar les finestres exteriors de l’habitació. L’oxigen de fora hauria produït que amb la deflagració es tombessin els envans interiors. Els veïns van alertar ràpidament del fet, i el foc va quedar extingit, aproximadament, en 30 minuts. L’aixecament del cadàver es va produir a les dues del migdia.

Tal i com transcendiaaquest dimecres, l’home hauria comprat dos bidons de gasolina a l’estació de servei de Repsol, situada a escassos metres de l’immoble, a l’avinguda de Marià Fortuny, d’acord amb la descripció oferida, que es correspondria amb la identitat del difunt.Ni els domicilis ni l’estructura de l’edifici van patir danys estructurals, tal i com van constatar els residents, una vegada van poder accedir a l’immoble, cap a quarts d’una del migdia.L’home tenia 76 anys, i d’acord amb el que explicaven els veïns, «vivia sol des de feia temps i patia un estat depressiu». Fins a la zona es van desplaçar cinc dotacions de bombers, cinc dels Mossos d’Esquadra així com efectius de la policia científica del mateix cos policial.

tracking