Diari Més

Successos

Mor un home de 76 anys en l'incendi d'un habitatge a Reus

El foc s'ha declarat a les 11:05 i encara es desconeix la causa, tot i que es descarta una explosió de gas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 76anysha mort en un incendi que s'ha registrat aquest matíal número 75 del Camí de Valls, xamfrà amb l'AvingudaMarià Fortuny de Reus. Els Bombers han rebut l'avís del succés a les 11:05, alertant d'unaexplosió i de fum a l'habitatge.

Immediatament, s'hi han desplaçat cinc dotacions de Bombers, cinc dels Mossos d'Esquadra—entre els quals tambéhi ha agents de l'Àrea d'Investigació— i tres dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques —dues ambulàncies medicalitzades i una de convencional—.

Es tractaria d’un incendi amb origen desconegut i combustió lenta que duria estona cremant.Dues habitacions han quedat completament cremades, mentre que la resta del pis ha resultat inundat pel fum. Mentre feien les tasques d’extinció, els Bombers han localitzat el cos sense vida d’una persona a una de les estances.

Els Mossosd'Esquadrahan explicat a Diari Més que en sentir el soroll i el fum, els veïns de l'edifici han baixat al carrer voluntàriament. El carrers'ha tallatper poder facilitar les tasques dels diferents cossos que hi estan treballant. Aixòestà generantuna gran expectació entre els veïns i vianants que s'han apropat per esbrinar que estava passant.

El foc ha quedat extingitmitja hora desprési s'està treballant per conèixerles causes que han provocat l'incendi. Fonts consultades per aquest diari, han assegurat que no ha estat cap explosió, malgratles informacions que han donat els alertants. Aquestes mateixes fonts expliquen que el sorolls'ha ocasionat en trencar-se els vidres de l'immoble a causa de l'incendi. Posteriorment, els Bombers han confirmat que com a conseqüència del foc s’ha trencat la finestra de l’habitació i, amb l’oxigen de fora, s’ha produït una deflagració que ha tombat envans interiors.

Mor una persona en l'incendi d'un habitatge a Reus

Mor una persona en l'incendi d'un habitatge a ReusAlbert Sunyol

Un mort en un incendi en habitatge a Reus

Un mort en un incendi en habitatge a ReusAlbert Sunyol

tracking