Diari Més

Solidaritat

Prop de 100 persones en situació vulnerable tindran accés a un habitatge temporal

L’Obra Social ”la Caixa” destina 35.000 euros a un projecte de recursos residencials dirigit a persones que pateixen addicció a qualsevol tipus de droga

Prop de 100 persones en situació vulnerable tindran accés a un habitatge temporal

Prop de 100 persones en situació vulnerable tindran accés a un habitatge temporalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Obra Social "la Caixa" ha concedit ajudes per valor de 35.030 euros a un projecte de la província de Tarragona seleccionat en la convocatòria d'Habitatges temporals d'inclusió social. El projecte receptor és Domus Gris 21 de AEC Gris Funfació Privada.

Aquest projecte vol donar resposta a la problemàtica de reinserció sociolaboral que es genera de l'addicció a qualsevol tipus de droga a través d'una perspectiva multidisciplinària i vol servirde recolzament en el procés de reinserció.

Es duu a terme en 5 habitatges en règim obert sota la supervisió de professionals per aconseguir la inserció sociolaboral de l'usuari garantint una vida autònoma. Els pisos de reinserció són àmbits residencials ubicats en el medi urbà, en els quals s'ofereixen un marc idoni, substitutori del mitjà familiar, perquè l'usuari del recurs sigui protagonista, participant activament en la millora de la seva salut i la pròpia reinserció social i laboral, amb suport professional i comunitari adients. Volen ser una alternativa pel suport al tractament ambulatori, amb una durada limitada, fàcilment accessible, oferint un espai tutoritzat per professionals experts, dotat d'una estructura lleugera i flexible, que utilitzi al màxim els recursos comunitaris habituals i que representi la via normalitzada per la seva total reinserció.

tracking