Diari Més

Llibertat amb càrrecs per a dues dones després de ser arrestades fins a 31 vegades

Van cometre dos nous robatoris amb força a Vilaverd i a Lilla, a la Conca de Barberà

Detenen a Reus dues dones arrestades 31 vegades per dos nous robatoris

Detenen a Reus dues dones arrestades 31 vegades per dos nous robatorisMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge dues dones, de 31 i 29 anys, de nacionalitat espanyola i veïnes de Reus com a presumptes autores de dos delictes de robatori amb força a dues cases situades a Vilaverd i Lilla.

El passat divendres, 5 d’agost, una patrulla de mossos de la comissaria de Montblanc estaven fent un control per prevenir la comissió de robatoris a la zona quan van aturar un vehicle on viatjaven dos homes, dues dones i dos menors d’edat. Els agents van observar que transportaven objectes que podrien provenir de robatoris i van decomissar-los per comprovar si es tractava d’objectes sostrets.

En l’escorcoll, els agents van trobar una cadira de muntar a cavall, dos col·lectors de calefacció per a terra radiant i diversos objectes de la llar.A més, sotad'un dels seients del vehicle els agents van localitzar una pistola d’aire comprimit que també van intervenir i per la qual van denunciar administrativament el conductor del vehicle.

Dies més tard, dues persones van anar a comissaria per denunciar el robatori amb força que havien patit a cases de segona residència. Per una banda, la propietària d’una casa a Vilaverd on uns individus havien accedit a través d’una finestra. El segon robatori es va produir en una casa en construcció de Lilla on uns individus havien entrat trencant el vidre d’una finestra de la planta baixa. En tots dos casos els agents van mostrar els objectes intervinguts en el control de Montblanc i les víctimes van reconèixer les seves pertinences.

Un cop comprovat que els objectes intervinguts procedien de robatoris, els agents van fer gestions per localitzar i detenir els ocupants del vehicle. Així, aquest diumenge una patrulla de la comissaria del Baix Camp va detenir les dues dones a Reus mentre que als homes els han penjat una ordre de detenció.Les detingudes sumen 31 detencions, la majoria per delictes contra el patrimoni. Van passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció número 1 de Reus i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking