Diari Més

Política Municipal

Reus tindrà quatre alcaldes a l'agost

Les vacances de Pellicer les assumiran regidors de CDC, ERC i Ara Reus

Nou equip de govern de l'Ajuntament de Reus a la sala de plens del consistori, després de signar l'acord entre CiU, ERC-MES-MDC-Avancem-AM i Ara Reus, el 25 de febrer de 2016.

Nou equip de govern de l'Ajuntament de Reus a la sala de plens del consistori, després de signar l'acord entre CiU, ERC-MES-MDC-Avancem-AM i Ara Reus, el 25 de febrer de 2016.Laia Poblado

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer farà vacancesa partir del 15 d'agost i durant els quinze dies en què deixarà 'vacant' l'alcaldia, seran tres els tinents d'alcalde els encarregats de substituir-lo. El pacte de govern entreels antic convergents (ara PDC), Esquerra Republicana i Ara Reusfarà que la ciutatacabi tenint fins a quatrealcaldes durant l'agost.

Entre el 15 i el 21 d'agost exercirà l'alcaldia accidental la regidoradel PDC,Montserrat Vilella. Del 22 al 26 d'agost assumirà l'alcaldia accidental la regidorad'ERC,Noemí Llauradó, mentre del 27 al 31 d'agost serà el regidor Jordi Cervera (AraReus) l'alcalde accidental.A partir de l'1 de setembre l'alcalde Carles Pellicer assumirà de nou les seves funcions.

tracking