Diari Més

Successos

​Cremen set contenidors a Reus en les últimes 24 hores

S'han registrat sis incendis dimarts, en diversos punts de la ciutat, i un setè dimecres al matí

Crema un contenidor al carrer Ample

Crema un contenidor al carrer AmpleOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova onada de crema en contenidors de la ciutat de Reus. Entre aquest dimarts a la tarda i el matí de dimecres s'han registrat incendis en set contenidors de la ciutat. La zona que s'ha vist més afectada ha estat l'avinguda de les Torres, de la Urbanització El Pinar, on s'han vist afectats quatre contenidors. La resta d'incendis s'han produït al Passeig Mata, al carrer de Maspujols, davant de l'Institut Domènech i Montaner i al carrer de Josep Pous i Vila. Aquest últim ha estat el que ha cremat avui dimecres.

A les 16:48 del dimarts, els Bombers rebien l'avís que sortia fum d'un contenidor a l'alçada del número 18 del Passeig Mata. Segons fonts d'aquest cos, no es va desplaçar cap dotació fins al lloc dels fets, ja que era un conat menor i va ser la policia local qui se'n va encarregar de les tasques d'extinció.

El segon avís arribava a les 19:39. Aquest cop cremava un contenidor de resta al carrer Maspujols, davant de l'Institut Domènech i Montaner. Una dotació dels Bombers va treballar-hi. Gairebé una hora més tard, a les 20:33, tornaven a cremar diversos contenidors, aquest cop a l'Avinguda de les Torres de la Urbanització El Pinar. Bombers, Mossos i Guàrdia Urbana van desplaçar-se fins al lloc dels fets. Un contenidor de plàstic va quedar totalment cremat, un de vidre i un de paper, parcialment cremats, i un de resta també es va encendre.

Aquest dimecres al matí, els Bombers han hagut de tornar a actuar, després de rebre un avís a les 8:53 que sortia fum en un contenidor del carrer Josep Pous i Vila.

tracking