Diari Més

Habitatge

Els majors de 65 anys també podran accedir als pisos de Granja Massó

El preu del lloguer ronda els 200 euros

Els majors de 65 anys també podran accedir als pisos de Granja Massó

Els majors de 65 anys també podran accedir als pisos de Granja MassóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pisos de la promoció municipal Granja Massótambé estan disponibles per a persones majors de 65 anys. L'edificicompta amb 16 pisos que fins ara només estaven destinats a joves de 18 a 35 anys; peròara s'ha ampliat elscol·lectius a qui es dirigeixendesprés que alguns dels habitatges quedessindisponibles.

El consell d'administració de Redessava aprovar aquestaampliació en l'últim consell d'administració que va celebrar, el 27 de juliol.Segons el president de Redessai regidor d'Urbanisme, Marc Arza, «pensem que aquest tipus d'habitatge també pot interessar a les persones grans: pisos de dimensions petites, més fàcils i econòmics de mantenir, a tocar de l'avinguda de Sant Bernat Calbó… Amb aquest canvi esperem mantenir la tendència a l'alça del nombre d'habitatges de promoció municipal llogats.»

Aquesta promoció data de maig de 2007 i aquests habitatges es destinaven a joves d'entre 18 i 35 anys, pensats per a persones soles o per a parelles sense fills. Durant els primers anys, aquest edifici sempre havia estat llogat al 100% i, fins i tot, hi havia llista d'espera per entrar-hi. En els darrers anys, la crisi ha provocat un descens del nombre de llogaters joves i ara hi ha pisos disponibles.

Tenint en compte que el col·lectiu de persones majors de 65 anys és usuari potencial de les promocions municipals d'habitatge, s'ha aprovat aquest canvi per les característiques dels pisos: dimensions petites, per a una persona que viu sola o en parella i per la ubicació, i amb fàcil accés als serveis (Estació d'autobusos, Mercat del Carrilet, Centre d'Atenció Primària).

Situada al carrer de la Comunitat de Múrcia número 4 de Reus, aquesta promoció compta amb 16 habitatges tipus loft, amb una superfície de 32,20 a 36,90 m2 amb un preu de lloguer mensual que va de 199 euros a 233, en funció de la mida del pis. A més, 10 dels habitatges disposen de plaça d'aparcament en planta soterrani.

tracking