Diari Més

Intenten localitzar un home que ha perdut un carregador de pistola

Mossos d'Esquadra està investigant a qui pertany, tot i que asseguren que això no suposa la comissió de cap delicte

Intenten localitzar una persona que ha perdut un carregador de pistola a Reus

Intenten localitzar una persona que ha perdut un carregador de pistola a ReusGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per trobar un home que va perdre un carregador de pistolaa un bar del carrerde la SardanadeReus, pròxim a la plaça de la Pastoreta, aquest diumenge a la nit. Els propietaris del local van avisarala Guàrdia Urbana al voltant de dos quarts de dotze de la nit perquè l'home en qüestió, que estaria enestatd'embriaguesa, hauria causataldarullsal local i amb els moviments l'hi hauria caigut a terra el carregador d'unaarma.

Quan els agents de la Guàrdia Urbana van arribar al lloc dels fets i van veure de què es tractava van posar-se en contacte amb Mossos d'Esquadra, ja que així ho estableix el protocol. D'aquesta manera, els agents vantransferir la peça de la pistola i el casa Mossos perquè esbrinessin a qui pertany. Els propietaris del local haurien facilitat la descripció de l'home als agents perquè puguin trobar-lo.

Tot i això, des de Mossos asseguren que la possessió de la pistola no suposaria cap delicte si l'home en qüestió té llicènciad'armes o si és policia -fets que no es podran confirmar fins que s'identifiqui i es localitzi-,ja que en principi l'homeno hauria comès cap delicte amb ella ni n'hauria fet ostentació.

tracking