Diari Més

Empresa

Redessa augmenta un 30% els ajuts a les empreses

S'han establert noves bases que amplien l'abast d'aquestes subvencions

Redessa augmenta un 30% els ajuts a les empreses

Redessa augmenta un 30% els ajuts a les empresesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Redessaobre el el pròxim 4 d’agost s’obre la convocatòria dels ajutsa les empreses. L’import total dels ajuts és de 90.000 euros enfront dels 60.200 euros atorgats l’any 2015.

Enguanyaquestes ajudespresenten novetats importants pel que fa a línies d’actuació, ja que s’han establert unes noves bases que amplien el seu abast actuant amb independència del sector productiu, la situació laboral de l’emprenedor i/o la seva ubicació geogràfica. Els criteris i el procediment per a la concessióde subvencions s’han definit amb la voluntat d’afavorir l’impuls de l’emprenedoria a través de la creació i establiment de noves empreses, la millora d’empreses ja instal·lades al municipi o bé aquells emprenedors que opten per assumir una empresa en traspàs.

Segons el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, «la voluntat de la Regidoria és consolidar una línia d’actuació que ajudi a donar un impuls a les empreses i emprenedors de Reus tant a través d’aquests ajuts com de l’oferiment d’altres serveis d’assessorament, formació, etc».

La convocatòria té la finalitat d’afavorir l’impuls a la creació i establiment de noves empreses i la continuïtat i millora de les empreses instal·lades a Reus a través de tres noves línies:foment a la creació i establiment d’empreses a Reus, foment al manteniment d’un establiment o negoci a través d’un traspàs i foment de la millora en les instal·lacions d’empreses i/o negocis ja existents a Reus

L’any passat 34 empreses es van beneficiar de les subvencions. El termini per presentar sol·licitud a la convocatòria dels ajuts finalitza el 30 de setembre i les bases es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Reus i de REDESSA.

tracking