Diari Més

Mobilitat

​Reus amplia fins a 300 les places d'aparcament per a motos

Aquesta setmana es finalitza l'ampliació del nombre d'estacionaments al centre ciutat

​Reus amplia fins a 300 les places d'aparcament per a motos

​Reus amplia fins a 300 les places d'aparcament per a motosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus i la Guàrdia Urbanaculminenaquesta setmana l'ampliació del nombre de places d'estacionament per a motocicletes i ciclomotors a la zona centre de la ciutat. Els espais del carrer de Sant Joan i dels ravals de Sant Pere i Martí Folguera són els darrers que han incrementat les places d'aparcament, de manera que ja són 300 els punts on poden estacionar-se aquests vehicles.

Durant les darreres setmanes s'han fet treballs per ampliar la disponibilitat de places d'aparcament destinades a les motos i ciclomotors.

A centre ciutat, el carrer Batan té 25 places; el raval de Robuster, 23; el raval de Sant Pere, 17 (10 dels quals han estat habilitats aquest estiu), el raval de Santa Anna, 7; la plaça de la Llibertat, 52; el carrer de Sant Joan, 27 (17 d'ells incorporat aquest estiu davant de l'antic hospital); a l'avinguda del President Companys, 58, al raval de Jesús, 10; al raval de Martí Folguera, 46 (10 dels

quals habilitats ara); i al carrer de Salvador Espriu, 36. Més de 100 places en dos anys

L'agost del 2014 l'Ajuntament de Reus va portar a terme una reorganització amb una primera ampliació del nombre d'espais (fins a 45 més) destinats a estacionament de motos i ciclomotors al centre de la ciutat, que va comportar un increment de la demanda d'aquests espais. El maig del 2015 es van crear 40 aparcaments més. Aquest estiu s'han sumat 37 places a les existents.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joaquim Enrech, ha explicat que aquestes mesures tenen com a objectiu «facilitar als usuaris de vehicles de dues rodes la seva mobilitat per la ciutat» i ha recordat que «aquest tipus de vehicles contribueixen a millorar el conjunt del trànsit urbà».

Enrech ha afegit que en els darrers mesos també s'han adoptat mesures per informar els conductors de vehicles que accedeixen al centre de la ciutat sobre l'estat del trànsit a través dels nous panells informatius instal·lats als accessos al tomb de ravals, que proporcionen dades en temps real sobre l'estat de la circulació i els aparcaments.

tracking