Diari Més

Sopar hawaià al Barri Fortuny per celebrar les festes del barri

Organitzades per l'Associació de Veïns del Barri Fortuny, les festes tindran lloc del 22 de juliol al 24

Sopar a l'estil 'hawaià al Barri Fortuny per celebrar les festes del barri

Sopar a l'estil 'hawaià al Barri Fortuny per celebrar les festes del barriDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Veïns del BarriFortuny organitza, un any més, les festes del barri. Des d'aquest divendres 22 de juliol i fins el diumenge dia 24, molts actes i activitats ompliranels carrers i places del barri de Festa Major.

L'inici de les festes tindrà lloc divendres a dos quarts de set de la tarda, amb un taller gratuït de circ per als més petits a càrrec de ReusCirc Social. Mitja hora més tard serà el torn d'un berenar per a la gent de la terceraedat, que acompanyaràuna exhibició de ball flamenc.A les nou de la nit tindrà lloc el pregó de festes a càrrec de Josep Risueño Granda, del grup d'havaneresLes Veus de Reus.Per acabarel dia,ados quarts d'onze, els veïns podran gaudir d'unconcert de Rumba amb el grup La Klave.

Dissabte 23, després d'avisos pirotècnics, a les deu del matíesdonarà el tret de sortida aun esmorzar popular, que consistirà enllonganissa a la brasa. A la tarda, apartir de les set, tindranlloc tallers per als més menuts acompanyats del Campi, la mascota de la Federació d'Associacions de Veïns deReus (FAVR),i també unberenar de coca ambxocolata i sucs. Qui ho desitgi també podrà participar a una classe magistral de Zumba a càrrec de Fitnes4Live Reus.

A la nit, a partir de dos quarts de deu, es durà a terme el concurs de truites, i a continuaciótindrà lloc unsopar popular a la plaça,tematitzat ambel concepte de festa hawaiana. A partir de la mitjanit, l'orquestra de Jordi Saragossa Band amenitzarà la vetllada amb música i ball.

Els actes de l'últim dia de les festes començaran a la una del migdia amb una vermutada popular. A dos quarts de set de la tarda tindrà lloc una cercavila gegantera amb diferents colles de la província, mentre que a dos quarts de vuitla Sala New York de Reus farà una exhibició de Ball. Per acabar el dia, a les deu de la nit el grup Mediterraniposarà música al vespre, que precedirà el castell pirotècnic de dos quarts de dotze, que posarà punt i final a les festes d'aquest 2016.

tracking