Diari Més

Policial

Cinc proxenetes han estat detinguts en una operació contra la prostitució xinesa a Reus

Es van registrar dos immobles situats als carrers del Morell i de Sant Pau i Sant Blai

Imatge del carrer del Morell, on es va produir un dels registres.

Cinc proxenetes detinguts en una operació contra la prostitució xinesa a ReusGoogle Street View

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dispositiu conjunt contra la prostitució il·legal realitzat el passat dimecres a Reus, entre efectius del Cuerpo Nacional de Policía i la Guàrdia Urbana, va finalitzar amb un total de cinc persones detingudes i dues actes administratives.

L'operatiu policial en el qual han participat conjuntament efectius de la UCRIF de la Brigada Provincial de Estrangeria del CNP de Tarragona, de la Brigada Local d'Estrangeria del CNP de Reus i la Guàrdia Urbana de Reus, es va realitzar de forma simultània en dos immobles d'aquesta ciutat dedicats a la prostitució il·legal de dones d'origen xinès.

En les inspeccions dutes a terme als carrers del Morell i de Sant Pau i Sant Blai, es va constatar que es realitzaven activitats de naturalesa sexual de manera il·legal, motiu pel qual la Guàrdia Urbana de Reus va aixecar dues actes per exercir l'activitat de local on es presten serveis de naturalesa sexual sense disposar de la corresponent llicència municipal.

La Brigada d'Estrangeria del CNP va detenir cinc persones, dues per delite de proxenetisme relatiu a la prostitució de persones i tres més per infracció a la llei d'estrangeria.

tracking