Diari Més

Serveis

L'avinguda de Sant Jordi lluïrà més il·luminada

La inversió ascendeix a prop de 28.000 euros

L'avinguda de Sant Jordi lluïrà més il·luminada

L'avinguda de Sant Jordi lluïrà més il·luminadaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Reus porta a terme les obres de millora de l’enllumenat de l’avinguda de Sant Jordi. Una actuació que completa la il·luminació vial del tram de l'avinguda comprès entre la plaça de Frederic Tosquelles i la rotonda de Pompeu Fabra.

L’obra s’executa després de les reformes que es van realitzar en aquest tram de l'avinguda arran de la construcció dels accessos a l'aparcament soterrani. L’actuació donarà uniformitat a la il·luminació dels carrils de circulació d'aquests vials, que havia quedat afectada per la reurbanització del contorn del centre comercial.

A l'avinguda Sant Jordi s'hi instal·laran 7 bàculs d’11 metres d'alçada, amb llumeneres led i s’instal·laran 3 bàculs més, de les mateixes característiques, en una part de les voreres de la rotonda Pompeu Fabra.

Les obres van començar el passat 4 de juliol i es preveu que acabin a final de mes. S'estan realitzant treballs d'obra civil de canalització i basaments pel muntatge dels suports, estesa de cablejat i reordenació del circuits, i la instal·lació de les noves llumeneres. L'execució es porta a cap per l'empresa SECE i va ser adjudicada per un import de 27.788,94 euros.

L’Ajuntament de Reus diposa ja del projecte per remodelar el tram de la vorera, seguint el model de la resta de l’avinguda.

tracking