Diari Més

Música

Reus celebra la tercera Festa de la Independència amb l'actuació de Xeic!

Organitzat per Reus per la Independència i Òmnium Baix Camp, l'esdeveniment tindrà lloc durant tot aquest dissabte a la plaça Anton Borrell

Reus celebra la tercera Festa de la Independència amb l'actuació de Xeic!

Reus celebra la tercera Festa de la Independència amb l'actuació de Xeic!Xeic!

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus per la Independència i Òmnium Baix Camporganitzen, per tercer any consecutiu, la Festa per la Independència, que preténreunirels independentistes de la zonaen una festaque uneix música, cultura i idearirelacionats amb la independència i el sentiment del poble català.

A partir de la 1 del migdia la festa ocuparà la plaça Anton Borrell, al parc Sant Jordi. El vermut popular donarà el tret de sortida a l'esdeveniment. A partir de les 6 de la tarda i fins les 9, els Jocs de Carrer, amb la companyia Guixot de S., ompliran la plaça. A les set serà el torn del grup de percussió Les Lloques, que ompliran el recinte de ritmeper arribar, a dos quarts de vuit, ala rebudadela Marxa SOM. Aquesta ésun itinerari popular que recorreles comarques de Catalunya físicament «cap a la llibertat i plenitud de manera simbòlica». El seu ideari és plantejar diàlegs«sobre com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa».

Després de l'arribada de la marxa, a les vuit, tindrà lloc un concert de cuplets a càrrec de Lírikas, que precedirà els parlaments de diferents personalitats que lluiten per la independència de Catalunya, entre les quals destaca Antonio Baños, periodista, membre del secretariat de l'ANC i anterior cap de llista de la CUP. Posteriorment, tindrà lloc el sopar a la fresca, i finalment arribarà el torn del concert a càrrec del grup ebrenc Xeic!, que amb temes com Tornarem oSempre Endavant, farà saltar, cantar i ballar tots els assistents a aquesta tercera Festaper la Independència.

tracking